Καλωσήλθατε στην Τεχνολογική Αιγαίου!

Επικοινωνία

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Αιγαίου

Ευστρατίου Αργέντη 11, 82131 Χίος

Για υποστήριξη: support@t-a.gr

Για οτιδήποτε άλλο: info@t-a.gr

Τηλ: +30 22710 41826

Φαξ: +30 22710 44726

H Εξυπνη Ιδέα που Κατακτά τους Αρχιτέκτονες

Το IDEA/ΑutoIDEA-PhotoIDEA-WalkIDEA είναι ένα πανίσχυρο και πρωτοποριακό περιβάλλον αρχιτεκτονικής σύνθεσης και φωτορεαλισμού. Σχεδιασμένο εξολοκλήρου με αντικειμενοστραφή φιλοσοφία (ΟΟP) και με τα πιο σύγχρονα εργαλεία (ObjectArx C++), λειτουργεί είτε στην γνωστή πλατφόρμα του AutoCAD (AutoIDEA) είτε και εντελώς αυτόνομα (IDEA) προσφέροντας στον χρήστη μιά σειρά από μοναδικές δυνατότητες.

PhotoIDEA για Ποιοτικό Φωτορεαλισμό
WalkIDEA για "περπάτημα" μέσα και έξω από το κτίριο

Add On Εφαρμογές στο IDEA:
IDEA-Smart: Εμπειρο Σύστημα Προδιαστασιολόγησης
IDEA- Nomos : E φαρμογή Πολεο-δομικής Νομοθεσίας
IDEA T
-Roof :
Φορείς Ξύλινων Στεγών

Ελευθερία στην Αρχιτεκτονική Σύνθεση
Απεριόριστη ευχέρεια στην σύνθεση και ?ελαστική? τροποποίηση όγκων, τοίχων-ανοιγμάτων, πλακών, κολονών κλπ βασικών στοιχείων της κατασκευής (αυτόματη δημιουργία ενώσεων τοίχων σε 2D/3D, ενημέρωση διαστάσεων, καθάρισμα ανεπιθύμητων γραμμών κλπ, σε κάθε τροποποίηση).

Ευκολία στην διαμόρφωση των στοιχείων
Ευκολία στην διαμόρφωση κάθε στοιχείου σε πραγματικό χρόνο. Ελεύθερη δημιουργία και τροποποίηση σύνθετων στοιχείων (σκάλες, κάγκελα, στέγες, αετώματα, ράμπες κ.α.) χωρίς περιορισμούς. Ο χρήστης έχει την αίσθηση οτι διαχειρίζεται εύπλαστα αντικείμενα, τις μεταβολές των οποίων παρατηρεί σε πραγματικό χρόνο.

Γεννήτριες Ανοιγμάτων
Γεννήτριες δημιουργίας οποιασδήποτε μορφής ανοιγμάτων (παραθύρων, πορτών, συρομένων κλπ) πέρα από την πληθώρα έτοιμων ανοιγμάτων των βιβλιοθηκών, καθώς επίσης και καγκέλων, με την βοήθεια των οποίων ο χρήστης συνθέτει εύκολα και χωρίς περιορισμούς, οποιασδήποτε μορφής στοιχεία.

Πλούσιες Βιβλιοθήκες
Πλήθος από έτοιμα σύμβολα, αντικείμενα και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, οργανωμένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες, με δυναμικό διαχειριστή βιβλιοθηκών που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των υπαρχόντων σχεδίων αλλά και την ενσωμάτωση νέων, ορίζοντας μάλιστα και κατηγορίες βιβλιοθηκών εξαρχής. Εκατοντάδες πρόσθετα σύμβολα και λεπτομέρειες σε CD (Bonus CD)

Ευφυής-expert συμπεριφορά
Ελεγχοι ΓΟΚ, παραγωγή πινακίδας Φωτισμού- Αερισμού, έξυπνο Τοπογραφικό 2D, 3D κ.α., χάρη στον αντικειμενοστραφή σχεδιασμό που αντιλαμβάνεται το κτίριο σαν λογική οντότητα.

Προηγμένο Τοπογραφικό
Το πιό ισχυρό και αυτοματοποιημένο Τοπογραφικό 2D-3D, με ισοϋψείς, εκσκαφές- επιχώσεις και εντελώς αυτόματη δημιουργία Ιδεατού Στερεού και κειμένων Τοπογραφικού & Διαγράμματος Κάλυψης

Αυτόματη Προμέτρηση Υλικών
Αναλυτικές Προμετρήσεις υλικών συνολικά ή ανά χώρο με τον βαθμό ανάλυσης που επιθυμεί ο χρήστης, χωρίς να απαιτείται καμία προεργασία στα σχέδια. Δυνατότητα παραπέρα επεξεργασίας του φύλλου προϋπολογισμού (επιλογή τιμών & υλικών από βιβλιοθήκες δομικών υλικών, διαμόρφωση προσφοράς κλπ) σε εύχρηστο πινακοποιημένο περιβάλλον (spreadsheet).

Αυτόματη παραγωγή των εντύπων της άδειας
Συνεργασία με το ADEIA για αυτόματη παραγωγή των μελετών της άδειας, απευθείας από τις κατόψεις. Οι μελέτες Θερμομόνωσης, Πυρασφάλειας καθώς και τα έντυπα των Αμοιβών-Φορολογικών-ΙΚΑ, ελάχιστου κόστους, κατανομής χιλιοστών, προστίμων αυθαιρέτων κλπ παράγονται αυτόματα από τις κατόψεις.

Φωτορεαλισμός Υψηλής Απόδοσης
Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα Φωτορεαλισμού PhotoIDEA η παραγωγή φωτορεαλιστικών σκηνών υψηλής ποιότητας γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου, αφού χάρη στην αντικειμενοστραφή λογική προϋπάρχει αντιστοίχιση των δομικών στοιχείων με υλικά. Ο χρήστης έχει άμεση φωτορεαλιστική απεικόνιση κάθε σκηνής της κατασκευής του, αλλά και μεγάλη ευχέρεια σε δοκιμές αφού δεν έχει παρά να αλλάζει (ομαδικά ή επιλεκτικά) τους τύπους υλικών των δομικών στοιχείων. Το PhotoIDEA συνοδεύεται με πλούσιο δειγματολόγιο υλικών (bonus CD).

"Περπάτημα" μέσα και έξω από το Κτίριο
Με το πρόγραμμα "ζωντανής" περιήγησης WalkIDEA, οι χρήστες του IDEA/AutoIDEA μπορούν τώρα να "περπατούν" μέσα και έξω από το κτίριο, ακριβώς σαν να βρισκόντουσαν επιτόπου. Το "περπάτημα" γίνεται εύκολα, «δείχνοντας» απλά την διαδρομή με το ποντίκι ή «μετακινούμενοι» με τα βέλη του πληκτρολογίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και service καθημερινά, εκτός Σαββάτου, από τις 09:00 εως 21:00.

Web Design & Hosting by Web2